Kančí guláš
60 ml extra panenského olivového oleje
1 mrkev, nahrubo nakrájená
1 řapíkatý celer, nahrubo nakrájený
1 cibule, nahrubo nakrájená
900 g divočáka (kančího masa), na kostky
sůl a čerstvý černý pepř
2,5 ml muškátového oříšku
250 ml červeného vína
800 g rajského protlaku
250 ml hovězího vývaru
Postup přípravy:
rozehřejte olivový olej ve velkém hrnci na dušení.
přidejte mrkev, celer a cibuli. Vařte až zelenina změkne.
přidejte kančí a ochuťte solí, černým pepřem a muškátovým oříškem. Smíchejte a přidejte víno. Nechte víno zredukovat.
přidejte rajský protlak, hovězí vývar a sůl. Přikryjte pokličkou a vařte 2 hodiny.
Výsledek: 4 porce
Komentáře
Přehled komentářů
Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!
Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.
Recommendations: how to promote your davidrocco.estranky.cz
(Latonyasof, 27. 3. 2018 13:25)